Oefenen voor school tijdens de schoolvakantie?

De SEN Support zomerschool voor kinderen op de basisschool is de plek voor kinderen die tijdens de zomervakantie graag oefenen voor school. Zakt de lesstof van het afgelopen schooljaar tijdens de zomervakantie weg bij jouw kind? In een gezellige en veilige omgeving onder deskundige begeleiding loopt jullie kind op een ontspannen manier leerachterstanden in en komt de lesstof van het nieuwe schooljaar aanbod.

Voordelen zomerschool basisonderwijs

Voor sommige kinderen duurt de zomervakantie net iets te lang. Het zomerschool lesprogramma biedt structuur aan de vakantiedagen en draagt bij aan een goede voorbereiding van de lesstof van het nieuwe schooljaar. Onder professionele begeleiding leren kinderen leren samen met andere kinderen.

  • Bijspijkeren van leerproblemen
  • Professionele opvang tijdens de zomervakantie
  • Voorbereiding van de Cito-toetsen
  • Kinderen worden actief bezig gehouden
  • Goede start van het nieuwe schooljaar

Plan een telefonische intake

Het zomerschool basisonderwijs lesprogramma

Het zomerschool basisonderwijs lesprogramma wordt zoveel mogelijk afgestemd op de leerdoelen van de leerling. Door de afname van verschillende instaptoetsen worden de leerdoelen vastgesteld. In kleine groepjes van maximaal 5 leerlingen gaat de leerling aan de slag met passende lesprogramma’s en leuke activiteiten. Deelname aan de zomerschool in de ochtend en of middag is mogelijk.

Ons team experts in leerproblemen staat klaar voor jullie

De SEN Specialisten zijn gespecialiseerd in bijles, remedial teaching, kindercoaching en test afname. Ons team experts in leerproblemen staat klaar voor de leerling en hun ouders.

  • Charity SimonsCharity SimonsSEN Specialist -MSc - orthopedagoge
  • Babiche van WijkBabiche van WijkSEN Specialist -Leerkracht Master SEN
  • Marjolijn WijnantsMarjolijn WijnantsOprichtster en eigenaar SEN Support B.V.
  • Vera Over de VestVera Over de VestSEN Specialist- MSc-Orthopedagoge

Aanmelden en praktische informatie

Deelname aan de SEN Support zomerschool is mogelijk op onze locatie in Voorburg. In samenwerking met sportcentrum Westvliet bieden wij een afwisselend en leerzaam programma. Waarin bewegend en actief leren een grote rol heeft. De zomerschool is geopend in de zomervakantie van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00. De lunch wordt verzorgd voor kinderen die het dagprogramma volgen. De prijs bedraagt 90,- euro per dagdeel. Eenmalig wordt er voor nieuwe leerlingen een bedrag van 149,95 euro berekend voor de afname van de instaptoetsen.

Wil je meer informatie over de zomerschool?

Informatie aanvragen of jullie kind aanmelden is mogelijk door het invullen van het onderstaande contactformulier. Geef in dit formulier de beschikbare dagen en tijden aan. Of bel: 085 4883685. De SEN Specialist neemt op werkdagen binnen 48 uur contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.