Ontdek je plekje in de zomervakantie

Vanaf 10 juli 2017 gaat onze zomerschool basisonderwijs weer van start in Voorburg en Barendrecht. Het lesprogramma wordt aangeboden door ervaren orthopedagogen en leerkrachten met een Master SEN degree. Naast het zomerschool programma bieden wij ook verschillende bijlessen en Cito trainingen. Liever een programma op maat voor jouw kind? Informeer naar de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Voordelen deelname zomerschool

De zomervakantie staat natuurlijk voor jullie kind in het teken van ontspanning. De lessen worden daarom ongedwongen en spelenderwijs aangeboden aan kinderen op de basisschool en leerlingen uit de brugklas.

Bijles basisschool

Mijn stad of dorp

Het programma staat in het teken van het thema “mijn stad” of “mijn dorp”. De opdrachten rond dit thema zijn gericht op het verbeteren van de onderstaande vaardigheden:

 • Begrijpend lezen
 • Rekenvaardigheden
 • Schrijfvaardigheden
 • Taal ontwikkeling
 • Sociale vaardigheden

Thema zomerschool basisonderwijs

Kinderen gaan op ontdekkingstocht in hun eigen leefomgeving. Naast het lezen van teksten en het maken van opdrachten rond het thema wordt er tijdens de lessen ook gewerkt aan een gezamenlijk creatief eind product. Aan het einde van de week wordt dit eind product door de leerlingen gepresenteerd aan hun familie.

De SEN Specialisten staan voor jullie kind klaar

 • Elise de SchipperElise de SchipperSEN Specialist
 • Janneke HuttenJanneke HuttenSEN Specialist-MSc orthopedagoge
 • Charity SimonsCharity SimonsSEN Specialist -MSc - orthopedagoge
 • Lisa de KoningLisa de KoningSEN Specialist -MSc- orthopedagoge.
 • Babiche van WijkBabiche van WijkSEN Specialist -Leerkracht Master SEN
 • Marjolijn WijnantsMarjolijn WijnantsOprichtster en eigenaar SEN Support B.V.

Het programma

In groepjes van maximaal 5 leerlingen wordt het lesprogramma aangeboden. De lessen worden afgewisseld met spelletjes en creatieve opdrachten. Tussen de middag wordt er gezamenlijk geluncht. Het lesprogramma bestaat uit twaalf lessen van 2,5 uur. Deze lessen worden bij voorkeur aansluitend gegeven van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 15:30 in de praktijk in Voorburg of Barendrecht. In overleg is een aangepast programma mogelijk.

Praktische informatie

Aanmelden voor het zomerschool basisonderwijs programma is mogelijk via het onderstaande contact formulier. Of bel voor meer informatie: 085 4883685. De eerste lesdag start op maandag en loopt t/m zaterdag. Aanmelden is mogelijk tot 25-6-2017.

De lessen bedragen 15,50 euro per sessie. Het complete lesprogramma van 30 lessen bedraagt 465,00 euro. Het minimum aantal lessen zijn 15 lessen. Het programma gaat door vanaf vier aanmeldingen.

De betaling van de zomerschool verloopt in twee termijnen. De eerste betaling is de bevestiging van de aanmelding en wordt betaald uiterlijk twee weken voor de start datum. De tweede betaling dient op de eerste lesdag te zijn voldaan.

Zomerschool weken.

Geef jullie kind op voor de SEN Support zomerschool weken.
 • Geef de zomerweek door waarvoor je jouw kind opgeeft.