Zomerschool SEN Support

De SEN Support zomerschool draagt bij aan goede start van het nieuwe schooljaar. De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor jullie kind betekent dit natuurlijk vooral lekker uitrusten en genieten. Maar deze periode is ook zeer geschikt voor het bijwerken van hiaten in de leerontwikkeling. Daarom openen wij weer de deuren van onze zomerschool.

Voor wie is de zomerschool geschikt?

De SEN Specialist staat voor jouw kind klaar ook in de zomerperiode. Het zomerschool programma wordt aangeboden in Barendrecht en Voorburg. In kleine groepjes of individueel gaat jouw kind met de SEN Specialist aan de slag. Door extra uitleg en oefeningen worden de leerproblemen aangepakt.

 • Kinderen op de basisschool met kleine of grote leerproblemen.
 • Kinderen die willen oefenen met begrijpend lezen en rekenen
 • Kinderen die willen oefenen met de NIO en of Cito
 • Kinderen en jongeren die het leuk vinden om in de vakantie actief bezig te zijn.
 • Jongeren op het voortgezet onderwijs die bijles nodig hebben voor bepaalde vakken.

Zomerschool programma

Het programma van de SEN Support zomerschool is gericht op kinderen op de basisschool en op jongeren op het voortgezet onderwijs. Ervaren orthopedagogen en leerkrachten met een Master SEN degree begeleiden jullie kind in kleine groepjes of individueel.

 • Zomerschool voortgezet onderwijs

  Voor jongeren op het voortgezet onderwijs bieden wij in de zomervakantie een speciaal bijles programma aan. Bijvoorbeeld bijles Engels, begrijpend lezen en bijlessen wiskunde.

  Bekijk het uitgebreide bijles aanbod in de zomervakantie. Onder deskundige begeleiding werken jongeren aan de doelen uit hun persoonlijk ontwikkelingsplan.

  Meer informatie
 • Zomerschool basisonderwijs

  Voor kinderen op de basisschool bieden wij in de zomervakantie een leuk zomerschool programma. Het begrijpend lezen, rekenen en samenwerken staan in dit programma centraal.

  Onder professionele begeleiding gaat jullie kind in een klein groepje aan de slag. Het zomerschool programma wordt aangeboden in Barendrecht en Voorburg.

  Meer informatie