Strippenkaarten begeleiding SEN Support

De betaling van de sessies gebeuren aan de hand van de aanschaf van de onderstaande strippenkaarten. De aanschaf van deze virtuele strippenkaart is de bevestiging van de afspraken. Daarom is begeleiding zonder geldige strippenkaart niet mogelijk. Bekijk de lesvergelijker voor het SEN Support bijles en huiswerkbegeleiding aanbod.

Nadat de betaling is voldaan is er sprake van een overeenkomst. De algemene voorwaarden zijn na de betaling van toepassing. Zonder geldige strippenkaart kunnen er geen rechten worden ontleend aan eerder gereserveerde tijdstippen voor de begeleiding.

Bijles vergelijker

Voordelen SEN Support

 • Begeleiding door experts op het gebied van leren
 • Planmatige aanpak leerproblemen
 • Motivatie van de leerling voorop
 • Snel aantoonbaar resultaat
 • Gebruik van de beste lesmethodes

De SEN Support succesformule

Deskundig onderzoek

Deskundig onderzoek

Meten is weten! Screening van de leerontwikkeling. Leerproblemen in kaart gebracht door de afname van didactisch onderzoek.

Doelgericht plan van aanpak

Doelgericht plan van aanpak

Plan van aanpak is de basis van de begeleiding. De onderwijsbehoeften van de leerling staan centraal. Heldere doelen. Regelmatig bijstellen van de doelen.

Bijles door Professionals

Bijles door Professionals

 • Individueel of in kleine groepjes.
 • Deskundige orthopedagogen.
 • Monitoren van de leerontwikkeling.
 • Evalueren van het plan van aanpak.

Zelfvertrouwen groeit

Zelfvertrouwen groeit

Creëren van succeservaringen. De leerling ervaart dat hij wel kan leren. Door het gebruik van de nieuwste oefenprogramma’s. Hogere Cito scores op school.

Strippenkaart Individuele begeleiding

Voor de individuele begeleiding en remedial teaching is een strippenkaart voor 8 strippen nodig. De eerste sessie bestaat uit de afname van didactisch onderzoek. Op basis van deze gegevens stelt de orthopedagoog of de leerkracht-MSEN een plan van aanpak op.

De doelen uit dit plan zijn gedurende de overeengekomen 8 sessies geldig. Rond de zesde sessie is er een evaluatiegesprek. De eerder opgestelde doelen worden dan geëvalueerd en de nieuwe doelen worden bepaald.
De betaling van de nieuwe strippenkaart is de verlenging van de opdracht. Deze verlenging vindt plaats rond de zevende sessie. De individuele sessies (60 minuten) bedragen 63,95,- euro per sessie. De strippenkaart van 8 strippen bedraagt dus: 511,60 euro.

Overzicht individuele begeleiding:
remedial teaching
bijles
dyslexie behandeling
dyscalculie behandeling
huiswerkbegeleiding

Individuele begeleiding

Strippenkaart Begeleiding in groepjes

Voor de begeleiding in groepjes is een strippenkaart voor 12 strippen nodig. De eerste sessie bestaat uit de afname van didactisch onderzoek. Dit onderzoek bedraagt 149,95 euro. Op basis van deze gegevens stelt de orthopedagoog of de leerkracht-MSEN een plan van aanpak op.

De doelen uit dit plan zijn gedurende de overeengekomen 12 sessies geldig. Rond de zevende sessie is er een evaluatiemoment via de mail. De eerder opgestelde doelen worden dan geëvalueerd en de nieuwe doelen worden bepaald. De betaling van de nieuwe strippen is de verlenging van de opdracht. Het verlengen gebeurt rond de zevende sessie.

Overzicht aanbod groepsbegeleiding:
Huiswerkbegeleiding
Bijles in groepjes
Cito training

De bijlessessies in groepjes bedragen 24,95 euro per sessie. De strippenkaart voor 12 strippen bedraagt 299,40 euro.

Strippenkaart bijles groepjes

Ons team van specialisten staat voor jou klaar!

 • Charity SimonsCharity SimonsSEN Specialist -MSc - orthopedagoge
 • Babiche van WijkBabiche van WijkSEN Specialist -Leerkracht Master SEN
 • Marjolijn WijnantsMarjolijn WijnantsOprichtster en eigenaar SEN Support B.V.

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.