SEN Support video’s en tv-programma’s

De SEN Support video’s zijn gericht op het informeren van ouders van naar schoolgaande kinderen. Een nauwe samenwerking met ouders is voor de leerkracht Master SEN belangrijk. Dagelijks is de SEN Specialist in gesprek met ouders over de leerontwikkeling van hun kind.

Opvallend is dat ouders vaak onvoldoende op de hoogte zijn over het “reilen en zeilen” op school. Zo is de betekenis van de Cito scores voor ouders vaak onduidelijk. Hierdoor ontstaan er regelmatig “misverstanden” over de leerontwikkeling. Met de SEN Support video’s licht de SEN Specialist ouders voor.

Het voorlichten van ouders over het “reilen en zeilen” op school is daarom een belangrijke missie van de SEN Specialist. Hiervoor gebruiken wij verschillende media kanalen. Zoals de SEN Support video’s en televisie. Regelmatig zijn wij op RTL4 te zien met leuke items voor ouders van naar schoolgaande kinderen.

SEN Support werkt op dit moment mee aan een nieuw televisieprogramma De Klas. In samenwerking met Stims media productions:http://www.stimsmedia.nl. Voor dit programma zoeken wij nog sponsoren die ons helpen dit tv-programma mogelijk te maken.

Het programma De Klas

  • Informatief tv-programma voor ouders
  • Over de schoolperiode van hun kind
  • Alles over de leerontwikkeling
  • Opvoeding
  • Gezond voeding op school
  • Sport
  • Hobby’s
Promotiefilm de Klas
Onder presteren op school
Faalangst
Informatie film over dyslexie. Voor het tv-programma “Wist je dat?”
Informatie film over Iq-test afname bij SEN Support
Informatie film over huiswerkbegeleiding bij SEN Support
Informatie film over de WISC afname bij kinderen.
Informatie film over dyslexie software.

Aflevering 1 van de Klas
Online oefenprogramma’s voor school tip!