Remedial teaching Gouda

Remedial teaching Gouda is nu ook mogelijk op een van onze SEN Support locaties in Gouda. In een professionele omgeving staat de SEN Specialist voor ouders, kinderen en leerkrachten klaar. Je ziet jouw zoon of dochter worstelen met bepaalde vakgebieden maar je weet niet goed hoe je jouw kind het beste kunt helpen? Plan een adviesgesprek met de SEN Specialist.
Remedial teaching Gouda
Laten de Cito-scores van jullie kind een achterstand zien? Bijvoorbeeld met begrijpend lezen, spelling of rekenen? Dan is het belangrijk om de oorzaak van de leerproblemen te achterhalen. Zo wordt het voor jullie zoon of dochter weer snel mogelijk om succeservaringen te ervaren.

Voordelen Remedial teaching Gouda

Faalangst wordt voorkomen en de leerontwikkeling wordt door de remedial teaching weer in gang gebracht. Dit zie je terug aan hogere Cito-scores en goede cijfers voor de methode gebonden toetsen. Kinderen krijgen weer plezier in het leren.

  • Centraal gelegen SEN Support locatie in Gouda.
  • Remedial teaching door deskundige orthopedagogen en leerkrachten Master SEN.
  • Uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van de leerproblemen.
  • Resultaatgerichte aanpak van de leerproblemen.
  • Tijdens de remedial teaching wordt gewerkt met de allernieuwste lesmethodes en materialen.

Plan een adviesgesprek

Hulp bij het leren leren

Veel Kinderen kunnen soms extra uitleg van de lesstof en oefening gebruiken. Tegenwoordig hebben scholen hiervoor bijna geen mogelijkheden. Dan heeft jullie kind misschien extra uitleg en oefening nodig van de lesstof. Soms is deze herhaling van de lesstof alleen onvoldoende. Naast leerproblemen is er vaak ook sprake van problemen met de executieve functies en of concentratie. Remedial teaching Gouda is dan de oplossing.

Wil je meer weten over remedial teaching Gouda?

Vul dan het onderstaande contact formulier in of bel: 085 4883685. De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op met uitzondering van de schoolvakanties. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de remedial teaching en onze overige diensten? Download dan de SEN Support brochure.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.