Rekenbootcamp nieuw bij SEN Support

In de zomervakantie organiseren wij in de buitenlucht rekenbootcamps voor kinderen op de basisschool. Het rekenbootcamp is een leuke en sportieve manier om te oefenen met de automatisering van de basis rekenvaardigheden tot en met 100. Geef jullie kind op voor een rekenbootcamp in de zomervakantie.

Voordelen bewegend leren rekenen

Kinderen die bewegend leren rekenen pikken de lessen sneller op. Bewegend leren rekenen is voor kinderen een leuke en sportieve manier om de automatisering van de basisbewerkingen t/m 100 te oefenen.

  • Bewegend leren stimuleert het gebruik rechter –en linker hersenhelft
  • Positief effect op de concentratie
  • Bewegend leren rekenen vinden kinderen leuk
  • Kinderen leren en ontdekken door te doen
  • Training van de automatisering van de basisbewerkingen t/m 100.

Automatisering van de basisbewerkingen tot en met 100

Voor een goede basis van de rekenontwikkeling is het belangrijk om de basisbewerkingen (plus, min, delen en tafels) tot en met 100 goed te automatiseren. Een goede automatisering van deze basisbewerkingen voorkomt rekenproblemen in de bovenbouw van de basisschool. Bij kinderen met rekenproblemen in de bovenbouw zijn deze basisbewerkingen vaak onvoldoende geautomatiseerd.

Kinderen leren en ontdekken door te doen

In de buitenlucht worden o.a de tafels springend en spelend geautomatiseerd. Deze bootcamp bestaat uit tien sessies. Deze sessies worden aangeboden door deskundige orthopedagogen en leerkrachten met een Master SEN degree. Deze bootcamp is een waardevolle aanvulling op de gebruikelijke remedial teaching rekenen sessies.

De SEN Specialisten staan klaar voor jullie kind

Al meer dan 700 kinderen hebben wij vooruitgeholpen. De SEN Specialist is de expert op het gebied van leren leren.

  • Charity SimonsCharity SimonsSEN Specialist -MSc - orthopedagoge
  • Babiche van WijkBabiche van WijkSEN Specialist -Leerkracht Master SEN
  • Marjolijn WijnantsMarjolijn WijnantsOprichtster en eigenaar SEN Support B.V.

Wil je meer weten over deze rekenbootcamp?

Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel: 085 4883685. De bootcamp sessies bedragen 19,95 euro per sessie. Voor de deelname is de aanschaf van een SEN Support strippenkaart voor tien sessies nodig. De bootcamp sessies worden in de zomervakantie en tijdens het schooljaar in overleg ingepland.

Rekenbootcamp informatie aanvragen