ADHD en huiswerk maken

Haat jullie zoon of dochter met ADHD het maken van het huiswerk? Word je als ouder op zondag altijd nerveus omdat jullie kind dan pas na veel aansporing en strijd begint met het maken van het huiswerk? Voor kinderen met ernstige concentratieproblemen is dit dit beeld niet uniek. Vooral in de puberteit leidt ADHD vaak tot leerproblemen. Zonder hulp wordt het bij kinderen en jongeren met ADHD zeker een chaos. Ouders en jongeren met ernstige concentratieproblemen zijn bij SEN Support aan het juiste adres voor deskundige huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding. .

Voordelen SEN Support.

  • Professionele huiswerkbegeleiding.
  • Kleinschalig en persoonlijk.
  • Deskundigheid op het gebied van ADHD.
  • Zes dagen in de week geopend.
  • Duidelijke structuur en organisatie.

Plan een kennismaking.

ADHD en structuur

Huiswerkbegeleiding Zonder studiebegeleiding en coaching wordt het bij tieners met ADHD zeker een chaos. Op school vallen de grote lijnen weg. Er is geen duidelijkheid en structuur. Opeens wordt er een beroep gedaan op de planning-en organisatievaardigheden van jullie kind. En dat is precies wat tieners met ADHD niet zelf overzien. De SEN Specialist brengt structuur aan in het huiswerk. Het maken van een planning en het ontwikkelen van studievaardigheden staan centraal.

Aanpak huiswerkbegeleiding

Na schooltijd wordt de leerling op een van de SEN Support locaties opgevangen. Huiswerkbegeleiding is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Structuur is belangrijk voor tieners met ADHD. Daarom komt de leerling twee middagen en of ochtend in de week. Op basis van het afgenomen didactisch onderzoek en de leerstijltest stelt de SEN Specialist een persoonlijk plan van aanpak op.

Deskundige begeleiding door een team experts

De SEN Specialist is een gespecialiseerde leerkracht of docent met een afgeronde master opleiding op het gebied van leerproblemen of gedragsproblemen. De orthopedagogen zijn experts op het gebied van studiecoaching en studiebegeleiding.
[specialists}

Wil je meer weten over ADHD en huiswerk begeleiding?

Voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en planning vul je het onderstaande contactformulier in. De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op. Met uitzondering van de schoolvakanties. Of bel: 085 4883685.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.