Voordelen huiswerkbegeleiding

Levert het huiswerk van jouw kind thuis veel strijd op? De SEN Specialist staat dan voor jullie klaar! Op basis van een leerstijltest wordt de leerstijl van jullie kind bepaald. Hierop wordt de huiswerkbegeleiding en studiecoaching afgestemd. Planmatig werkt de SEN Specialist samen met de leerling aan de overeengekomen ontwikkelingsdoelen.

Leren plannen en organiseren

Het leren plannen en organiseren is een belangrijke vaardigheid die tijdens de huiswerkbegeleiding wordt getraind. Tijdens de individuele studiecoaching komen ook de onderstaande studievaardigheden in thema’s ruimschoots aanbod:

 • Hoe pak ik het beste mijn huiswerk aan?
 • Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk op?
 • Hoe leer ik sneller te lezen en beter te onthouden?
 • Hoe kan ik de lesstof langer onthouden?
 • Hoe maak ik leren leuker?

SEN Support locaties overzicht

Huiswerkbegeleiding in groepjes en individuele studiecoaching is mogelijk op een van de onderstaande locaties.

 • Huiswerkbegeleiding Nootdorp

  Kom langs voor een kopje koffie in de praktijk in Nootdorp. De praktijk is gevestigd aan de Markt 25. Na schooltijd is jouw kind welkom in de praktijk voor huiswerkbegeleiding. De inrichting is optimaal voor kinderen met concentratieproblemen. In de praktijk staan de nieuwste laptops en leerhulpmiddelen klaar voor gebruik.

  Meer informatie
 • Huiswerkbegeleiding Goes

  Huiswerkbegeleiding is de beste basis voor goede resultaten op school. Ben je op zoek naar huiswerkbegeleding Goes? Hiervoor ben je bij SEN Support aan het juiste adres. Onze planmatige aanpak van leerproblemen draagt bij aan hogere schoolresultaten. Kinderen en jongeren worden een ster in het leren plannen en organiseren van het huiswerk.

  Meer informatie
 • Huiswerkbegeleiding Breda

  Huiswerkbegeleiding en studiecoaching is mogelijk op onze SEN Support locatie in Breda.

  De praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum ” De Kapelhof”. De SEN Support praktijk is gevestigd aan de Kapelstraat 66 in Breda.

  Meer informatie
 • Huiswerkbegeleiding Barendrecht

  Een goede voorbereiding is het halve werk! Wij zien er op toe dat jullie kind aan de slag gaat met zijn of haar huiswerk. De SEN Specialist bezit over veel kennis en ervaring op het gebied van leren leren. De opdrachten en toetsen worden met de SEN Specialist in een weekplanner of agenda ingepland.

  Meer informatie
 • Huiswerkbegeleiding Rotterdam

  Op dit moment is huiswerkbegeleiding Rotterdam mogelijk op school en aan huis. Binnenkort is jouw kind ook na schooltijd welkom in onze praktijk voor huiswerkbegeleiding. De inrichting is optimaal voor kinderen met concentratieproblemen. In de praktijk staan de nieuwste laptops en leerhulpmiddelen klaar voor gebruik.

  Meer informatie
 • Huiswerkbegeleiding Den Haag

  Het team SEN Specialisten bestaat uit enthousiaste leerkrachten en orthopedagogen. Planmatig en doelgericht worden de huiswerkopdrachten met de leerling ingepland. Tijdens de huiswerkbegleiding wordt extra uitleg geboden van de lesstof.

  Meer informatie
 • Huiswerkbegeleiding Utrecht

  Huiswerkbegeleiding is de beste basis voor top resultaten op school. Ben je op zoek naar huiswerkbegeleding Utrecht? Hiervoor ben je bij SEN Support aan het juiste adres. Onze planmatige aanpak van leerproblemen draagt bij aan hogere schoolresultaten. Kinderen en jongeren worden een ster in het leren plannen en organiseren van het huiswerk.

  Meer informatie
 • Huiswerkbegeleiding Voorburg

  Kom langs voor een kopje koffie in de praktijk in Voorburg. De praktijk is gevestigd in de Kerkstraat 35 in Voorburg. Kinderen en jongeren komen na schooltijd naar de praktijk voor huiswerkbegeleiding. De inrichting is optimaal voor kinderen met concentratieproblemen. In de praktijk staan de nieuwste laptops klaar voor gebruik.

  Meer informatie