huiswerkbegeleiding en bijles

Professionele huiswerkbegeleiding en bijles voor kinderen op de basisschool en voor jongeren op het voortgezet onderwijs. Studiebegeleiding is mogelijk bij ons bijles instituut in Voorburg. Deskundige huiswerkbegeleiding en bijlessen worden in overleg ook aangeboden onder schooltijd op de school van jullie kind. Ons team bestaat uit experts op het gebied van leerproblemen en gedragsproblemen.

Bijles instituut SEN Support aanbod:

  • Remedial teaching;
  • Cito-training;
  • Groepsbijles;
  • Huiswerkbegeleiding;
  • Autisme begeleiding.

Plan een kennismaking

Huiswerkbegeleiding en bijles Voorburg

Het SEN Support bijles instituut heeft twee centraal gelegen locaties in Voorburg. Deze locaties liggen in het centrum van het oude Voorburg. In overleg is het mogelijk om onder schooltijd bijlessen aan te bieden op scholen in de omgeving van Den Haag.
De bijles locaties bevinden zich op de onderstaande adressen:
Huiswerk begeleiding en bijles Kerkstraat 35 in Voorburg.
Huiswerk begeleiding en bijles Herenstraat 157 in Voorburg.

Het SEN Support team

Deskundige bijlesdocenten, remedial teachers en orthopedagogen staan klaar voor jongeren en kinderen vanaf 5 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende leerproblemen en gedragsproblemen. De leerontwikkeling van de leerling is onze passie! Al meer dan 500 leerlingen hebben wij de afgelopen jaren met resultaat gerichte bijlessen vooruit geholpen.

  • Charity SimonsCharity SimonsSEN Specialist -MSc - orthopedagoge
  • Babiche van WijkBabiche van WijkSEN Specialist -Leerkracht Master SEN
  • Marjolijn WijnantsMarjolijn WijnantsOprichtster en eigenaar SEN Support B.V.

Wil je meer weten over het aanbod huiswerkbegeleiding en bijles?

Voor meer informatie over het aanbod huiswerkbegeleiding en bijles in de omgeving van Den haag en Voorburg vul je het onderstaande contactformulier in. Of bel: 085 4883685. De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op. Met uitzondering van de weekenden en de schoolvakanties. Een kennismaking wordt via de mail ingepland. Ouders ontvangen voor het gesprek via de mail praktische informatie en een intake vragenlijst.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.