Groepsbijles informatie

Groepsbijles is geschikt voor kinderen en jongeren op de basisschool en op het vootgezet onderwijs. De leerlingen komen voor extra uitleg en herhaling van de lesstof op school naar een van de SEN Support bijles locaties in Voorburg. Het onderstaande aanbod groepsbijlessen wordt aangeboden door een gespecialiseerde remedial teacher. De leerlingen werken in een groepje van maximaal vijf kinderen aan verschillende vaardigheden.

Bijlessen in een klein groepje

Plan een kennismaking
Groepsbijlessen

Begrijpend lezen oefenen

De groepsbijlessen zijn geschikt voor het oefenen met begrijpend lezen en het trainen van de studievaardigheden. Tijdens de bijlessen worden instructiemomenten afgewisseld met zelfstandig werken momenten. Tijdens het zelfstandig werken werkt de leerling aan zijn of haar eigen ontwikkelingsdoelen.

Cito-training

De Cito-training wordt aangeboden in een klein groepje en is gericht op het verbeteren van de begrijpend lezen strategieën. De leerling leerling leert de begrijpend lezen strategieën flexibel toepassen op de verschillende Cito vraagstukken. Tijdens de schoolvakanties is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende workshops op het gebied van: rekenen, begrijpend lezen en Cito-training.

Vakantiekampen

Tijdens de schoolvakanties is het mogelijk om deel te nemen aan groepsbijlessen tijdens het SEN Support zomerkamp. De remedial teacher gaat dieper in op de Cito onderdelen en extra uitleg van de lesstof op school wordt gegeven aan een klein groepje leerlingen. Daarnaast is er ook tijd voor spelletjes binnen en buiten.

Het SEN Support team

De SEN Specialist is een deskundige remedial teacher of orthopedagoog op het gebied van leerproblemen en gedragsproblemen. De remedial teachers combineren hun baan op school vaak met hun werkzaamheden voor SEN Support. Al meer dan 1000 kinderen hebben wij vooruitgeholpen dankzij onze resultaatgerichte aanpak.

  • Charity SimonsCharity SimonsSEN Specialist -MSc - orthopedagoge
  • Babiche van WijkBabiche van WijkSEN Specialist -Leerkracht Master SEN
  • Marjolijn WijnantsMarjolijn WijnantsOprichtster en eigenaar SEN Support B.V.

Groepsbijles tarieven en praktische informatie aanvragen?

Voor meer informatie over bijles in een groepje of over de tarieven vul je het onderstaande contactformulier in of bel: 085 4883685. De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op met uitzondering van de schoolvakanties. Een kennismaking gesprek wordt altijd via de mail ingepland. Ouders ontvangen voor de afspraak een intake vragenlijst.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.