Gespecialiseerde bijles

Gespecialiseerde bijles voor kinderen en jongeren met speciale onderwijsbehoeften. Deskundige remedial teachers en bijlesdocenten op het gebied van: dyslexie, dyscalculie, autisme en ADHD staan klaar met gespecialiseerde bijles voor kinderen op de basisschool en voor jongeren op het voortgezet onderwijs. Gespecialiseerde bijlessen worden aangeboden op onze praktijk locaties in Voorburg.

Bijles pakket intensief

  • Geschikt voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften;
  • Professionele remedial teachers;
  • Plan van aanpak op maat;
  • Oefenprogramma voor thuis;
  • Wekelijkse verslaglegging;
  • Individuele remedial teaching.

Plan een kennismaking
Autisme coach en begeleiding

Informatie gespecialiseerde bijles

Kinderen en jongeren met bijvoorbeeld: dyslexie, dyscalculie, autisme en ADHD hebben speciale onderwijsbehoeften. De gespecialiseerde bijles wordt altijd afgestemd op de onderwijsbehoeften van de leerling. De remedial teacher werkt nauw samen met alle betrokkenen rondom de leerling. Bekijk het onderstaande bijles aanbod:

Dyslexie behandeling
Dyscalculie behandeling
Remedial teaching
Beter bij de les training
Begeleiding autisme
Studie coaching

Het SEN Support bijles team

De SEN Specialist is een deskundige remedial teacher of orthopedagoog op het gebied van leerproblemen en gedragsproblemen. De pedagogische aanpak van de begeleiding voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften is gebaseerd op de methodiek van: “ Geef me de vijf” (Colette de Bruin).

  • Charity SimonsCharity SimonsSEN Specialist -MSc - orthopedagoge
  • Babiche van WijkBabiche van WijkSEN Specialist -Leerkracht Master SEN
  • Marjolijn WijnantsMarjolijn WijnantsOprichtster en eigenaar SEN Support B.V.

Praktische informatie bijles

De tarieven voor de gespecialiseerde bijlessen bedragen voor ouders 63,95 euro per sessie. Voor de deelname aan de begeleiding is een strippenkaart nodig van 8 strippen. Een strip staat voor zestig minuten individuele remedial teaching. Gespecialiseerde bijles is mogelijk op school onder schooltijd of na schooltijd op een van de SEN Support locaties. Het eerste contact met de SEN Specialist bestaat altijd uit een kennismaking. Dit gesprek wordt via de mail ingepland.

Bijles tarieven en praktische informatie aanvragen?

Voor meer informatie over de bijles tarieven en praktische informatie vul je het onderstaande contactformulier in. Of bel: 085 488385. De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op met uitzondering van de schoolvakanties en de weekenden.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.