Prijs p.p € Gratis
Locatie Gouda
Start 19:30
Eindtijd 21:30

Zorgarrangement op school

Op woensdag 17-10-2018 organiseren wij de informatie avond: Zorg arrangementen op school. Deze avond staat in het teken van het uitwisselen van informatie met collega’s uit het werkveld over de do’s en dont’s bij het aanvragen van zorgarrangementen.

Loop jij rond met een van de onderstaande vragen?

  • Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor vergoede zorg voor leerlingen op jullie school?
  • Hoe krijg je een zorgarrangement voor de leerling snel geregeld?
  • Welke wegen zijn er te bewandelen om voor een leerling extra ondersteuning op school te regelen?
  • Hoe kunnen ouders in aanmerking komen voor een IQ-test vergoed door de zorgverzekeraar?

Het invullen van het groeidocument is voor veel collega’s een hele klus. Het formuleren van smart gestelde doelen voor de leerling is een belangrijk onderdeel bij het aanvragen van een zorgarrangement op school.

Ook bespreken we onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheden voor de (vergoede) ondersteuning vanuit de gemeente voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften en gedragsproblemen. Een ander belangrijk onderwerp is: de rol van de huisarts voor ouders en kinderen met bijvoorbeeld concentratieproblemen.

Heb jij behoefte aan het brainstormen met collega’s uit jouw regio over de invulling en aanvraag van een zorgarrangement? Zie jij soms door de “bomen het bos” niet meer op het gebied van de criteria en mogelijkheden rondom onderzoek aanvragen voor jouw leerlingen? Schrijf jezelf dan in voor deze netwerk en informatie avond. Vul het onderstaande contact formulier in voor meer informatie.

Docenten

Aanmelden voor dit evenement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.