30 april 2019
Prijs p.p € 19,95
Locatie Voorburg en Barendrecht
Begintijd Nog onbekend
Eindtijd Nog onbekend

Brugklas training

Zit jouw zoon of dochter in groep 8? Nog een paar maanden en dan begint er een nieuwe fase; de brugklas! Op 15-4-2019 maken de kinderen in groep 8 de eindtoets voor het definitieve schooladvies voor het voortgezet onderwijs. De SEN Specialist ondersteunt jullie kind in de overgangsfase naar de brugklas. De brugklas training wordt aangeboden op onze locaties in Voorburg en Barendrecht.

Voordelen brugklas training

Centraal staan het verstevigen van de rekenvaardigheden en begrijpend lezen strategieën. Deze dragen bij aan een goede start in de brugklas. We gebruiken de laatste maanden in groep 8 om hiaten in de leerontwikkeling weg te werken. Ook komt het leren plannen en organiseren van het huiswerk aanbod.

  • Verstevigen van de rekenvaardigheden.
  • Training van de begrijpend lezen strategieën.
  • Praktische studievaardigheden voor het maken van het huiswerk.
  • Afname van een leerstijltest.
  • Deskundige begeleiding in een klein groepje.

Voorbereiding op de brugklas

In kleine groepjes krijgt de leerling verlengde instructie van de rekenlesstof in groep 8. Ook verkennen we de lesstof op brugklas niveau voor de vakgebieden: wiskunde, Nederlands, Engels en economie. De sessies bedragen 19,95 euro per sessie. Voor de deelname is een strippenkaart van tien sessies verplicht.

Leren leren

Kinderen in de brugklas worden vaak overvallen door de grote hoeveelheid huiswerk.
Het leren plannen en organiseren zijn belangrijke studievaardigheden. De SEN Specialist helpt de leerling om de benodigde studievaardigheden te verstevigen. Zo gaat jullie goed kind goed van start in het nieuwe brugklas jaar.

Wil je meer weten over de brugklas training?

Vul voor meer informatie over deze training het onderstaande contactformulier in.
Of bel: 085 4883685. De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op van maandag tot en met zaterdag. Met uitzondering van de schoolvakanties.

Docenten

Aanmelden voor dit evenement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.