Prijs p.p € 24,95,-
Locatie Voorburg, Barendrecht en Gouda
Begintijd 09:00
Eindtijd 12:00

Bijles in de kerstvakantie?

Op veel scholen starten in januari weer de Cito-toetsen. Kinderen die regelmatig oefenen met de vraagstelling van de Cito-toetsen scoren meestal hoger op deze toetsen. Oefening baart nog steeds kunst. De kerstvakantie is daarom een goed moment voor extra oefening door bijles en Cito-training.

Het SEN Support team staat klaar voor jullie kind

De SEN Specialist is de expert op het gebied van leren en leerproblemen. Deskundige en professionele orthopedagogen en leerkrachten Master SEN gaan met de leerlingen aan de slag.

Voordelen Cito-training in de kerstvakantie

  • Goed voorbereid op de Cito-toetsen in januari 2019.
  • Hogere Cito-scores.
  • Extra uitleg van de lesstof.
  • Cito-training in kleine groepjes.
  • Deskundige begeleiding.

Programma Cito-training

De Cito-training is gericht op het begrijpend lezen en op het begrijpend rekenen. Op basis van verschillende stappenplannen leert de leerling de vraag en het antwoord uit de vraagstelling te doorgronden. De leerling ontvangt een SEN Support huiswerk map met de benodigde stappenplannen en oefenmateriaal. Tijdens de begeleiding worden momenten van instructie afgewisseld met momenten van zelfstandige verwerking.

Bijles in de kerstvakantie praktische informatie

In kleine groepjes van maximaal 5 leerlingen gaat de SEN Specialist met jullie kind aan de slag. De training start met de afname van didactisch onderzoek. Hiermee krijgt de SEN Specialist inzicht in de sterke en zwakkere vaardigheden van de verschillende vakgebieden. Ouders ontvangen van de resultaten een digitale analyse. Deze resultaten zijn de basis van het plan van aanpak.

Planning

De leerling dient te beschikken over een strippenkaart van 12 sessies. Een sessie is een uur begeleiding. De Cito-training wordt gepland van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:00. Met uitzondering van de feestdagen.

Wil je meer weten over bijles in de kerstvakantie?

Vul dan het onderstaande contact formulier in voor meer informatie. Of bel: 085 4883685. De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op. Met uitzondering van de schoolvakanties.

Docenten

Aanmelden voor dit evenement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.