Eigen Rt-praktijk starten en toch samenwerken in een team?

Jouw eigen RT-praktijk starten is vaak een hele klus. In de opstart fase heb je te maken met verschillende uitdagingen op het gebied van ondernemerschap. Daarnaast worstel je met de vraag; “hoe kan ik toekomstige cliënten bereiken”? SEN Support helpt jou met het opstarten van jouw eigen praktijk voor remedial teaching. Je werkt zelfstandig als remedial teacher binnen jouw regio en je maakt gebruik van de faciliteiten en ervaring van SEN Support. Deze samenwerking is mogelijk door licentiehouder en partner van SEN Support B.V. te worden.
Eigen rt-praktijk starten

Voordelen voor licentiehouders en partners

  • Je maakt gebruik van de lesmethodes en materialen van SEN Support B.V.
  • Je maakt gebruik van de praktijkruimtes in Voorburg.
  • Je wordt ingezet op verschillende opdrachten op scholen voor de begeleiding van leerlingen op onze praktijk locaties.
  • Nieuwe cliënten uit jouw regio worden doorverwezen naar jouw praktijk.
  • Vermelding op de website van SEN Support.
  • Gezamenlijke scholing en workshops.

Plan een kennismaking

Wie kan licentiehouder en partner worden?

Het borgen van de kwaliteit van de begeleiding van kinderen en jongeren met leerproblemen en of gedragsproblemen staat bij SEN Support hoog in het vaandel. Dankzij onze bijlessuccesformule hebben wij de afgelopen jaren veel kinderen aantoonbaar in hun leerontwikkeling vooruitgeholpen. Om deze kwaliteit te borgen is een samenwerking middels licentiehouderschap alleen mogelijk voor collega’s met een afgeronde Master SEN degree.

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking met SEN Support B.V.?

Overweeg jij om een eigen rt-praktijk te starten? Voor meer informatie vul je het onderstaande contactformulier in. Tijdens een kennismaking bespreken we graag met jou de opties van het licentiehouderschap.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.