Cito oefenen groep 7

De Cito oefenen groep 7 is mogelijk tijdens de Cito-trainingen in Voorburg. Gespecialiseerde Cito trainers gaan wekelijks met een klein groepje leerlingen aan de slag. Het oefenen met het begrijpend lezen en het trainen van de studievaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van de Cito training voor kinderen in groep 7.

Voordelen Cito oefenen groep 7

Cito training SEN Support

  • De leerling leert de begrijpend lezen strategieën toepassen op de Cito vraagstukken;
  • De leerling went aan de vraagstelling van de Cito toetsen;
  • De leerling leert aan de hand van de vraagstelling de juiste oplossingsstrategie in te zetten;
  • De studievaardigheden van de leerling worden getraind;
  • De leerling ontwikkelt zelfvertrouwen ten aanzien van de Cito-toetsen.

Informatie aanvragen

Schooladvies groep 7

In groep 7 ontvangt de leerling op school vaak een pré schooladvies. Dit schooladvies wordt meestal gegeven op basis van de resultaten van de gemaakte Entree-toets. De leerling en de ouders ontvangen van de leerkracht een overzicht met een korte analyse van de scores van de Entree-toets onderdelen. Voor ouders is het belangrijk om hun kind te laten oefenen met de onderdelen waarop hij of zij minder heeft gescoord. Zo kan het schooladvies in groep 8 mogelijk nog worden bijgesteld.

Professionele bijles tijdens de Cito oefenen in groep 7

De aanpak van de Cito trainingen voor kinderen in groep 7 is resultaatgericht. De training start met de afname van didactisch onderzoek op het gebied van begrijpend lezen en rekenen. Hiermee wordt inzicht verkregen in de mate van de beheersing van de verschillende vaardigheden van de leerling.

De Cito training succesformule

Al meer dan 500 leerlingen hebben wij vooruit geholpen. Wij zijn altijd bezig met onze aanpak van de Cito training te verbeteren. Het belang en de motivatie van de leerling staat altijd voorop! De Cito oefenen is een goede voorbereiding op de Cito toetsen in groep 7.

Deskundig onderzoek

Deskundig onderzoek

Meten is weten! Screening van de leerontwikkeling. Leerproblemen in kaart gebracht door de afname van didactisch onderzoek.

Doelgericht plan van aanpak

Doelgericht plan van aanpak

Plan van aanpak is de basis van de begeleiding. De onderwijsbehoeften van de leerling staan centraal. Heldere doelen. Regelmatig bijstellen van de doelen.

Bijles door Professionals

Bijles door Professionals

  • Individueel of in kleine groepjes.
  • Deskundige orthopedagogen.
  • Monitoren van de leerontwikkeling.
  • Evalueren van het plan van aanpak.

Zelfvertrouwen groeit

Zelfvertrouwen groeit

Creëren van succeservaringen. De leerling ervaart dat hij wel kan leren. Door het gebruik van de nieuwste oefenprogramma’s. Hogere Cito scores op school.

Wil je meer weten over Cito oefenen groep 7?

Voor meer informatie vul je het onderstaande contactformulier in. Of bel: 085 4883685. De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op met uitzondering van de schoolvakanties en de weekenden.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.