Zomerkamp Zuid Holland 2019

De SEN Support zomerkamp weken 2019 gaan weer bijna van start. Onze SEN Support kanjers zijn ook deze zomervakantie weer welkom om deel te nemen aan een super leuk, sportief en leerzaam vakantiekamp. Het zomer programma wordt aangeboden in samenwerking met sportcentrum Westvliet in Voorburg. Het programma is ideaal voor werkende ouders. Van maandag t/m vrijdag is jullie kind welkom van 9:00 – 16:00.

Het vakantieprogramma is o.a. gericht op het oefenen van het begrijpend lezen, rekenen en het uitbreiden van de woordenschat. Vaak zie ik dat de opgedane kennis tijdens het schooljaar bij veel leerlingen wegzakt in de zomervakantie. Daarom oefent jullie kind tijdens het vakantiekamp met de lesstof onder deskundige begeleiding van een gespecialiseerde juf.

Overzicht dagprogramma zomerkamp:

  • Spelactiviteiten gericht op het verbeteren van het begrijpend lezen, spelling en rekenen.
  • Outdoor activiteiten met leeftijdsgenootjes.
  • Kinderbootcamps gericht op rekenen en spelling.
  • Creatieve activiteiten.
  • Drama en toneel.

Zomerkamp Praktische informatie

Het vakantiekamp wordt op onze locatie in Voorburg aangeboden door professionele leerkrachten en orthopedagogen. Wij hanteren een dagprijs van 105,- euro. Maak gebruik van de zomerkorting en profiteer van een korting van 25,- euro per dag. Tussendoortjes en lunch zijn inbegrepen. Voor de deelname wordt de leerontwikkeling van de leerling gescreend. Hiervoor ontvangen wij graag vooraf een overzicht van de Cito-scores. Het ochtendprogramma bestaat uit afwisselende activiteiten waarbij het werken aan de ontwikkelingsdoelen van de leerling centraal staat.

Voordelen zomerkamp

Voor sommige kinderen duurt de zomervakantie net iets te lang. Het vakantiekamp lesprogramma biedt structuur aan de vakantiedagen en draagt bij aan een goede voorbereiding van de lesstof van het nieuwe schooljaar. Het ochtend programma is gericht op het verbeteren van het begrijpend lezen, rekenen en uitbreiden van de woordenschat. Na een gezonde lunch wordt er een sportief en creatief middagprogramma aangeboden.

Wil je meer weten over het zomerkamp Zuid Holland?

Vul voor meer informatie over het SEN Support zomerkamp Zuid Holland het onderstaande contactformulier in. Of bel op werkdagen: 085 4883685.
De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op. Met uitzondering van de schoolvakanties. Maak gebruik van de kortingscode: “zomerkorting” en ontvang 25,- euro korting op de dagprijs.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door: Marjolijn Wijnants

De leerontwikkeling van jouw kind is mijn passie! Het vergroten van ouderbetrokkenheid bij het onderwijs is mijn missie. Daarom informeer ik ouders via de weblog over het “reilen en zeilen” op school.

Geef je reactie 0 reacties