SEN Specialist Merel Groen

Merel Groen is 33 jaar en mama van twee kindjes. Voor SEN Support is Merel werkzaam als SEN Specialist. Na het afronden van de Pabo is Merel juf geweest op verschillende basisscholen in het regulier onderwijs en speciaal basisonderwijs. Tijdens de Master SEN heeft zij zichzelf verdiept in “gedrag” bij kinderen en jongeren. Merel is gespecialiseerd in het het begeleiden van kinderen met verschillende soorten “gedragsproblemen” die o.a. voorkomen bij ASS en ADHD/ADD.

Over Merel Groen:

  • Jarig op: 5 februari
  • Woonplaats: Voorburg
  • Studies: Pabo, Master SEN, kindercoach
  • Hobby’s: Hockey, reizen en lezen

Plan een gratis kennismaking

Bekijk het filmpje van Merel

Merel werkt van woensdag tot en met zaterdag voor SEN Support. Onder schooltijd is Merel te vinden op verschillende basisscholen in Zuid Holland. Hier is zij verantwoordelijk voor de uitvoer van zorgarrangementen. Haar enthousiasme en passie voor het onderwijs brengt ze op onze leerlingen over. Met veel plezier werkt Merel samen met de leerling aan zijn of haar ontwikkelingsdoelen. In haar vrije tijd geniet Merel van hockey,lezen en maakt zij het liefst verre reizen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door: Marjolijn Wijnants

De leerontwikkeling van jouw kind is mijn passie! Het vergroten van ouderbetrokkenheid bij het onderwijs is mijn missie. Daarom informeer ik ouders via de weblog over het “reilen en zeilen” op school.

Geef je reactie 0 reacties