Online bijles

Leerachterstanden op school voorkomen? Geef jullie kind dan op voor online bijles. De online bijlessen dragen bij aan verlengde instructie van de lesstof op school. Leerproblemen worden verholpen en voorkomen door de bijlessen. De kindercoach motiveert en stimuleert de leerling bij het maken van de opdrachten.

Online bijles voordelen

De digitale leeromgeving van SEN Support is geschikt voor het online aanbieden van aantrekkelijke en interactieve instructielessen. De lessen zijn zeer geschikt voor beelddenkers. Onze leerlingen vinden oefenen voor school weer leuk!

  • Lekker makkelijk Bijles aan huis;
  • Uitstekende digitale instructie;
  • Afgestemd op de onderwijsbehoeften van de leerling;
  • Aangeboden door orthopedagogen en leerkrachten;
  • Wekelijks een vast oefenmoment voor school;
  • Professionele Cito training.

Tarieven online bijlessen

De online bijlessen worden individueel aangeboden in groepsvorm aan kinderen in de bovenbouw. Daarnaast is individuele online begeleiding ook mogelijk.

  • Online groepsbijles 19,95 euro;
  • Online privé bijles 63,95 euro;
  • Afname didactisch onderzoek 149,95 euro.

Aanpak en werkwijze online bijles

De kennismaking met de ouders wordt ingepland via Zoom of Teams. Met deze programma’s is het mogelijk om via internet te video bellen. Het scherm wordt met de leerling gedeeld. Zo worden er online bijlessen op maat aangeboden. Aan de hand van het intake formulier worden de hulpvragen van ouders besproken. De SEN Specialist stemt met de ouders aan de hand van de Cito-scores de afname van het didactisch onderzoek af. Deze afname is belangrijk voor het in kaart brengen van het beginniveau van de leerling.

De online bijlessen worden afgestemd op de onderwijsbehoeften en het niveau van de leerling. Zo ervaart de leerling weer succeservaringen.
Een nauwe samenwerking met de leerkracht van de leerling is mogelijk. Wekelijks ontvangen ouders een verslag van de begeleiding. Het verslag wordt in overleg ook gedeeld met de leerkracht.

Wil je meer weten over online bijles bij SEN Support?

Voor meer informatie vul je het contactformulier in. De kindercoach neemt binnen 72 uur contact op via de mail. Met uitzondering van de schoolvakanties.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door: Marjolijn Wijnants

De leerontwikkeling van jouw kind is mijn passie! Het vergroten van ouderbetrokkenheid bij het onderwijs is mijn missie. Daarom informeer ik ouders via de weblog over het “reilen en zeilen” op school.

Geef je reactie 0 reacties