Robine is leerling van de week!

“Ik vind rekenen steeds leuker en makkelijker omdat ik de sommen door de bijlessen beter begrijp”.

Robine vindt de sommen op school best moeilijk. Daarom oefent zij wekelijks met rekenen bij SEN Support B.V. Hierdoor gaat zij met rekenen vooruit. Dit blijkt uit de laatste tussenmeting. Want Robine scoort op de laatste rekentoets een niveau hoger in vergelijking met de score van de begintoets in juli. Daarnaast is haar inzet top. Hierdoor is Robine nu leerling van de week. 

Het huiswerk is iedere week piekfijn in orde

Iedere week krijgt Robine huiswerk met oefeningen mee naar huis. Zodat Robine ook thuis verder oefent met de oefenstof. Hierdoor gaat  Robine met rekenen vooruit. Want zij maakt wekelijks haar huiswerkopdrachten. Het huiswerk bestaat uit verschillende opdrachten. Zoals bijvoorbeeld Nieuwsrekenen, opdrachten uit het oefenboek rekenen en online oefeningen. Hierbij gebruikt Robine super goed een kladblaadje en haar stappenplan. Waardoor Robine de opdrachten planmatig leert oplossen. Hierdoor leert zij zelfstandig rekenen. Met als gevolg dat haar zelfvertrouwen ook groeit. En dit heeft een positief effect op haar rekenontwikkeling.

De inzet van Robine is top

Robine doet tijdens de remedial teaching rekenen goed mee. Tijdens de remedial teaching oefent zij met rekenen en krijgt ze uitleg van de SEN Specialist over bijvoorbeeld het delen met grote getallen. Ze leert hoe ze deze deelsommen kolomsgewijs moet oplossen en thuis oefent ze dan weer verder.

Robine zet door ook als het moeilijk is

Robine is een doorzetter. Want de sommen zijn soms best moeilijk. Maar ook dan gaat zij door met oefenen. Daarnaast  luistert zij goed naar de uitleg van de SEN Specialist en maakt ze in stapjes de opdracht. Vaak begrijpt zij de som dan beter.

De inzet van Robine tijdens de remedial teaching rekenen is grandioos. Dit blijkt uit haar werkhouding. Want zij wil graag oefenen met rekenen.  Daarom luistert Robine goed naar de tips van de SEN Specialist.  Hierdoor gaat ze met rekenen goed vooruit. Daarnaast is Robine gewoon een gezellig meid en een feestje om mee samen te werken.

Wil je meer weten over het oefenen met rekenen bij SEN Support?

Wil jullie kind ook oefenen met rekenen? Voor meer informatie vul je het onderstaande contactformulier in of bel: 085 4883685. De SEN Specialist neemt binnen 5 werkdagen contact op met uitzondering van de schoolvakantie.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door: Marjolijn Wijnants

De leerontwikkeling van jouw kind is mijn passie! Het vergroten van ouderbetrokkenheid bij het onderwijs is mijn missie. Daarom informeer ik ouders via de weblog over het “reilen en zeilen” op school.

Geef je reactie 0 reacties