SEN Specialist Babiche van Wijk is naast haar baan voor de klas ook werkzaam voor SEN Support in Voorburg. Babiche is gespecialiseerd in het geven van Cito-trainingen en remedial teaching rekenen. Ruim 100 leerlingen zijn door haar in hun leerontwikkeling vooruit geholpen. Op de momenten dat Babiche niet werkzaam is voor SEN Support is zij een gepassioneerde leerkracht op een SBO school. Babiche is een SEN Specialist met SEN Power. Wist je dit over Babiche?

Waarom ben je een leerkracht Master SEN?

Voor mij is ieder kind uniek. Sommige kinderen gaat het leren goed af en soms leert een kind in kleine stapjes. Ik vind alle kinderen leuk; een ondeugend kind of juist heel verlegen, elk kind is uniek en dat maakt het voor mij juist zo leuk om met kinderen te werken. Geen werkdag is hetzelfde! Ook vind ik het heel belangrijk dat een kind zich op zijn/haar gemak voelt en dat is een voorwaarde om je te kunnen ontwikkelen op elk mogelijk gebied. Ik haal een hoop genoegdoening uit het contact met mijn leerlingen en hun ouders.

Is er een SEN Support leerling die je nooit meer vergeet?

Voor mij is ieder kind uniek op zijn eigen manier. Een leerling die mij is bij gebleven is een meisje dat heel verlegen en schuchter binnen kwam en heel ondeugend en vrolijk werd naar een paar weken. Ook heb ik een jongen in mijn CITO groepje gehad die enorm beleefd, dankbaar en vriendelijk was naar iedereen, dat vond ik heel erg mooi om te zien.

Wat vind je leuk aan het werken als SEN Specialist?

Werken voor SEN Support Voorburg is leuk, omdat je kinderen ziet groeien op elk mogelijk gebied.  Dat maakt de leerling en mij heel trots!

Wat zijn jouw hobby’s?

In mijn vrije tijd ben ik gek op sporten: bootcamp, wandelen, fietsen en fitness. Ik probeer dagelijks te bewegen. Sporten is voor mij ontspanning. Daarnaast vind ik luisteren naar muziek ook fijn.

Wat is jouw lievelingseten?

Al het eten dat met truffel wordt bereid 🙂


Wil jij ook bijles geven bij SEN Support

Ben jij ook een leerkracht of orthopedagoog Master SEN met SEN power? Neem dan contact met ons op. Wie weet geef jij binnenkort ook bijles bij SEN Support.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door: Babiche van Wijk

SEN Specialist Babiche van Wijk is voor SEN Support werkzaam als remedial teacher. Babiche is gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met speciale onderwijsbehoeften.

Geef je reactie 0 reacties