Bijlessen Gouda

Een van de leukste dingen van het ondernemen vind ik het opstarten van nieuwe SEN Support praktijk locaties. In juli 2018 begin ik dan ook weer aan een nieuwe uitdaging.Tijdens de zomervakantie open ik namelijk een nieuwe praktijk voor remedial teaching en bijles in Gouda. Hier kunnen kinderen op de basisschool en jongeren op het voortgezet onderwijs terecht voor bijles in Gouda.

Voordelen SEN Support

  • Bijles door deskundige leerkrachten Master SEN.
  • Grondig onderzoek naar de leerproblemen voordat de begeleiding start.
  • Luxe ingerichte en rustige locaties voor de begeleiding van jullie kind.
  • Onze praktijk locaties zijn centraal gelegen en goed bereikbaar.
  • Opvang tijdens de schoolvakanties.


Download onze brochure

Bijlessen Gouda aanbod

Deze nieuwe praktijk voor remedial teaching en bijles is geschikt voor bijlessen, remedial teaching en huiswerkbegeleiding. Hier zullen ook onze orthopedagogen onderzoek afnemen bij kinderen, jongeren en volwassenen. Zoals de afname van IQ-testen, dyslexie onderzoek en dyscalulie testen. Ook staan wij in Gouda klaar voor onze collega leerkrachten en interbegeleiders. Wij kijken uit naar de uitvoer van zorgarrangementen op jullie school.

Open dag SEN Support Gouda

Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwe praktijk voor remedial teaching en naar onze bijles diensten? Of kan jouw kind op school wel een steuntje in zijn rug gebruiken? Kom dan naar de informatie ochtend op zaterdag 14-7-2018 van 10:00 tot 12:00. Wij kijken er naar uit om ouders, kinderen en collega’s te ontmoeten.

Wil je meer weten over bijlessen in Gouda?

Vul voor meer informatie over onze bijlessen in Gouda het onderstaande contact formulier in en download de informatie brochure. De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op met uitzondering van de schoolvakanties. Deze nieuwe SEN Support locatie is gevestigd in het Medisch Spectrum Gouda aan de Willem Barentszlaan 24.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door: Marjolijn Wijnants

De leerontwikkeling van jouw kind is mijn passie! Het vergroten van ouderbetrokkenheid bij het onderwijs is mijn missie. Daarom informeer ik ouders via de weblog over het “reilen en zeilen” op school.

Geef je reactie 0 reacties