SEN Support Breda

We hebben er lang op gewacht. Maar vanaf zeven september 2017 gaat onze nieuwe SEN Support praktijk voor bijles en remedial teaching in Breda open! Deze locatie is gevestigd aan de Kapelstraat 66 in Breda. Op 1 september gaan wij de nieuwe locatie in Breda inrichten. Hier hebben wij veel zin in!
SEN Support Breda. Bijles en remedial teaching.

Bijles en remedial teaching

Voor ieder leerprobleem bieden wij een oplossing. Het openen van een nieuwe locatie is ook altijd weer een beetje spannend. In de omgeving van Breda kregen wij het afgelopen schooljaar regelmatig aanvragen voor bijles en remedial teaching. Wij kijken er naar uit om ook in Breda en omgeving de kinderen op de basisschool en jongeren op het voortgezet onderwijs te voorzien van SEN Power.

 • Bijles begrijpend lezen
 • Bijles rekenen
 • Bijles spelling
 • Bijles technisch lezen
 • Cito-training

Plan een gratis adviesgesprek

Bijles succes formule

De SEN Specialist helpt jullie kind vooruit in zijn leerontwikkeling. Dank zij onze bijlessucces formule verhelpen wij leerproblemen en worden leerachterstanden ingelopen. De remedial teaching start met de afname van didactisch onderzoek. Het plan van aanpak wordt op basis van dit onderzoek opgesteld.

Deskundig onderzoek

Deskundig onderzoek

Meten is weten! Screening van de leerontwikkeling. Leerproblemen in kaart gebracht door de afname van didactisch onderzoek.

Doelgericht plan van aanpak

Doelgericht plan van aanpak

Plan van aanpak is de basis van de begeleiding. De onderwijsbehoeften van de leerling staan centraal. Heldere doelen. Regelmatig bijstellen van de doelen.

Bijles door Professionals

Bijles door Professionals

 • Individueel of in kleine groepjes.
 • Deskundige orthopedagogen.
 • Monitoren van de leerontwikkeling.
 • Evalueren van het plan van aanpak.

Zelfvertrouwen groeit

Zelfvertrouwen groeit

Creëren van succeservaringen. De leerling ervaart dat hij wel kan leren. Door het gebruik van de nieuwste oefenprogramma’s. Hogere Cito scores op school.

Ons team van SEN Specialisten staat voor jullie kind klaar

Al meer dan 700 leerlingen hebben wij vooruit geholpen. Het team SEN Specialisten bestaat uit experts op het gebied van leren en onderzoek. Het team bestaat uit leerkrachten met een Master SEN degree en uit ervaren orthopedagogen. De aanpak van de leerproblemen is evidence based.

 • Charity SimonsCharity SimonsSEN Specialist -MSc - orthopedagoge
 • Babiche van WijkBabiche van WijkSEN Specialist -Leerkracht Master SEN
 • Marjolijn WijnantsMarjolijn WijnantsOprichtster en eigenaar SEN Support B.V.

Wil je meer weten over de bijles mogelijkheden voor jouw kind?

Neem dan contact met SEN Support via het onderstaande contact formulier. Of bel: 085 4883685. De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact met uit zondering van de schoolvakanties. SEN Support is geopend van maandag t/m zaterdag.


Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact gegeven SEN Support Breda

SEN Support locatie Breda.
SEN Support praktijk voor bijles en remedial teaching in Breda. De praktijk is gevestigd op het onderstaande adres:

Gezondheidscsentrum Kapelhof
Kapelstraat 66
4817 Breda

Door: Marjolijn Wijnants

De leerontwikkeling van jouw kind is mijn passie! Het vergroten van ouderbetrokkenheid bij het onderwijs is mijn missie. Daarom informeer ik ouders via de weblog over het “reilen en zeilen” op school.

Geef je reactie 0 reacties