Bijles Utrecht voordelen

Bijles Utrecht is mogelijk in Vleuten en in de Meern.Ben je op zoek naar bijles Utrecht? Bij SEN Support de bijlesspecialist ben je hiervoor aan het juiste adres. Onze planmatige aanpak van leerproblemen draagt bij aan hogere schoolresultaten. De SEN Support bijles Utrecht is geschikt voor kinderen op de basisschool en op het voortgezet onderwijs.

Vijf redenen om voor SEN Support te kiezen

 • Deskundige leerkrachten en orthopedagogen
 • Privé bijles of in kleine groepjes
 • Transparant plan van aanpak
 • Laagdrempelig contact met ouders
 • Leerproblemen snel verholpen

Plan een gratis adviesgesprek

De SEN Support bijles succesformule

Al meer dan 500 leerlingen hebben wij dankzij onze succesformule bijles Wassenaar geholpen. Wij zijn altijd bezig met onze aanpak te verbeteren. Het belang en de motivatie van jouw kind staat altijd voorop!

Deskundig onderzoek

Deskundig onderzoek

Meten is weten! Screening van de leerontwikkeling. Leerproblemen in kaart gebracht door de afname van didactisch onderzoek.

Doelgericht plan van aanpak

Doelgericht plan van aanpak

Plan van aanpak is de basis van de begeleiding. De onderwijsbehoeften van de leerling staan centraal. Heldere doelen. Regelmatig bijstellen van de doelen.

Bijles door Professionals

Bijles door Professionals

 • Individueel of in kleine groepjes.
 • Deskundige orthopedagogen.
 • Monitoren van de leerontwikkeling.
 • Evalueren van het plan van aanpak.

Zelfvertrouwen groeit

Zelfvertrouwen groeit

Creëren van succeservaringen. De leerling ervaart dat hij wel kan leren. Door het gebruik van de nieuwste oefenprogramma’s. Hogere Cito scores op school.

Bijles Utrecht werkwijze

Bijles utrecht is mogelijk individueel aan huis of op school. Binnenkort zijn ook groepslessen mogelijk in onze nieuwe praktijk. De groepslessen bedragen 24,95,- euro per sessie. De privé bijles bedragen 63,95 euro per sessie. De sessies worden betaald door de aanschaf van de bijbehorende strippenkaart. De eerste sessie bestaat uit de afname van didactisch onderzoek.

Op basis van deze bevindingen stelt de SEN Specialist een plan van aanpak op. Hierna gaat de bijles in Wassenaar van start. Wekelijks ontvangen ouders een verslag van de sessies. Samenwerking met de school is mogelijk. Na 6 weken vindt er een evaluatie plaats.

Ons team van SEN Specialisten staat klaar voor jouw kind

De leerontwikkeling van jullie kind is onze passie! De SEN Specialisten zijn enthousiaste en deskundige orthopedagogen en leerkrachten Master SEN. Het beste uit ieder kind halen is onze missie en passie. Kwaliteit en deskundigheid staan voor ons hoog in het vaandel.

 • Janneke HuttenJanneke HuttenSEN Specialist-MSc orthopedagoge
 • Charity SimonsCharity SimonsSEN Specialist -MSc - orthopedagoge
 • Babiche van WijkBabiche van WijkSEN Specialist -Leerkracht Master SEN
 • Marjolijn WijnantsMarjolijn WijnantsOprichtster en eigenaar SEN Support B.V.

SEN Support leerling van de maand

Leerling van de maand mei

Hoera Noa 9 jaar is super vooruit gegaan met begrijpend lezen en rekenen. Daarom is Noa de leerling van de maand.

Het motiveren en stimuleren van kinderen en jongeren is onze passie. Daarom zetten wij maandelijks een leerling in het zonnetje.
Ga jij op school goed vooruit door de bijlessen van SEN Support? Dan maak jij kans voor een nominatie tot leerling van de maand. Wacht niet af en meld jezelf aan voor bijles.

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.