SEN Support bijles thuis formule

Onder deskundige begeleiding thuis oefenen voor school? SEN Support biedt ouders en leerlingen op de basisschool de mogelijkheid om onder begeleiding van een SEN Specialist op school of thuis zelfstandig te werken aan de opgestelde leerdoelen. Het bijles thuis pakket voor 6 maanden is de oplossing voor ouders en kinderen die graag op een verantwoorde manier zoveel mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving willen oefenen voor school. De SEN Specialist monitort de leerontwikkeling en de vooruitgang van de leerling.

SEN Support bijles thuis pakket 74,95,- euro per maand.

  • Afname van didactisch onderzoek (eenmalig 149,95 euro).
  • Opstellen plan van aanpak.
  • Iedere 4 weken een SEN Support tas met de benodigde lesmaterialen (af te halen op een van de SEN Support locaties).
  • Wekelijks een contact moment met de SEN Specialist via de mail.
  • Online instructie video’s.
  • Een bijeenkomst met de SEN Specialist in de schoolvakanties of in het weekend.

Plan een gratis intake gesprek

Afname didactisch onderzoek en screening leerontwikkeling

De SEN Specialist plant met de leerling een afspraak in voor de afname van het didactisch onderzoek. Door de afname van dit onderzoek verkrijgt de SEN Specialist inzicht in de leerontwikkeling en leerproblemen van de leerling. Samen met de ouders en de leerling worden de leerdoelen voor 6 maanden afgestemd. Thuis of op school werkt de leerling met behulp van ouders zelfstandig aan deze leerdoelen.

Plan van aanpak & monitoring van de leerontwikkeling

Het plan van aanpak is de basis van het SEN Support bijles thuis pakket. Hierin staan de leerdoelen en de uitleg van de lesprogramma’s en leerhulpmiddelen beschreven. De voortgang van de opdrachten en leerontwikkeling worden wekelijks via de mail geëvalueerd met ouders en of de leerkracht.

Wil je meer weten over het SEN Support bijles thuis pakket?

Voor meer informatie vul je het onderstaande contact formulier in. Of bel: 085 4883685. Den SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op van maandag t/m zaterdag. Met uitzondering van de schoolvakanties.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.