Het SEN Support power team staat klaar voor jou!

Bijles of bijles geven bij SEN Support? Ons team staat voor de leerling en ouders klaar met deskundige hulp bij het leren. Dankzij de bijlessuccesformule worden leerproblemen verholpen en leerachterstanden zo ver mogelijk ingelopen. De SEN Specialist is de onderwijsprofessional op het gebied van leren en gedrag.

Voordelen SEN Specialist

  • Planmatige aanpak leerproblemen.
  • Hulp bij het leren door professionals.
  • Gespecialiseerd in dyslexie, dyscalculie, hoogbegaafdheid.
  • Experts in de afname van intelligentie onderzoek bij kinderen.
  • De SEN Specialist werkt nauw samen met alle betrokkenen rondom de leerling.

Plan een gratis kennismaking

  • Charity SimonsCharity SimonsSEN Specialist -MSc - orthopedagoge
  • Babiche van WijkBabiche van WijkSEN Specialist -Leerkracht Master SEN
  • Marjolijn WijnantsMarjolijn WijnantsOprichtster en eigenaar SEN Support B.V.

Leerkracht Master SEN

Leerkrachten met een Master SEN degree kunnen bij SEN Support bijles geven. Deze leerkrachten staan vaak ook nog voor de klas. Door het volgen van een Master SEN heeft deze SEN Specialist zichzelf verdiept in het begeleiden van kinderen en jongeren met verschillende leerproblemen. Ook zijn er voor SEN Support verschillende leerkrachten werkzaam die expert zijn op het gebied van gedrag.

Orthopedagogen en GZ-psychologen

Voor SEN Support zijn verschillende orthopedagogen en GZ-psychologen werkzaam. Orthopedagogen geven bijles en nemen IQ-testen af bij kinderen en volwassenen. Voor het vaststellen van een diagnose zoals bij dyslexie of dyscalculie kom je met onze GZ-psycholoog in contact. Wikipedia beschrijft de orthopedagogiek als volgt:

De orthopedagogiek houdt zich bezig met de problematische leer- en opvoedingssituaties van kinderen en jeugdigen. Het betreft een specialisatie in de pedagogiek die zich bezighoudt met de opvoeding van het afwijkende of gehandicapte kind’.

Naast begeleiding en advies kan een orthopedagoog ook diagnostiek verrichten zoals het afnemen van een intelligentieonderzoek, onderzoek naar aandachtsfuncties, of onderzoek naar de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.

Een gezondheidspsycholoog (GZ-psycholoog) heeft na de universitaire studie psychologie een postdoctorale beroepsopleiding van twee jaar gevolgd en kan werkzaam zijn in alle sectoren van de gezondheidszorg. GZ-psycholoog is in Nederland een beschermde titel. Een GZ-psycholoog die voldoet aan de wettelijke opleidingseisen kan zich registreren in het BIG-register. Met een BIG-registratie mogen zij hun beroepstitel gebruiken en vallen zij onder het tuchtrecht. BIG is een afkorting van de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. Het doel van de Wet BIG is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit in de gezondheidszorg.

Wil je meer weten over bijles of bijles geven bij SEN Support?

Vul voor meer informatie het onderstaande contactformulier in. Of bel: 085 4883685. De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op. Met uitzondering van de schoolvakanties.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.