Bijles bureau SEN Support

Ieder kind heeft tijdens zijn schoolperiode weleens een steuntje in de rug nodig. Helaas is op veel scholen alle individuele hulp weg bezuinigd. Kinderen worden minder snel doorverwezen naar het speciaal basis onderwijs. Dus alle zorg en hulp voor jullie kind moet in de klas door de leerkracht zelf worden geboden. De klassen bestaan op veel scholen vaak uit 30 kinderen of meer. De opdracht die de leerkracht van nu heeft is daarom bijna niet meer haalbaar.

Veel kinderen lijken in de grote klassen te verdrinken. Soms vallen de leerproblemen of faalangst van kinderen op school niet meer op. Deze kinderen zijn ongelukkig. Ieder kind verdient het om op school echt te worden gezien en te worden gehoord. We willen allemaal dat onze kinderen gelukkig zijn en zichzelf prettig voelen op school. SEN Support draagt hieraan bij. De motivatie en het ontwikkelen van het zelfvertrouwen staat bij ons centraal.

Bijles bureau SEN Support

Bijles bureau SEN Support is opgericht voor en met kinderen op school. De SEN Specialisten zijn naast hun werkzaamheden op school ook werkzaam voor SEN Support. Veel leerkrachten volgen namelijk op kosten van de overheid een Master SEN opleiding. Helaas is er voor deze gedreven en deskundige leerkrachten op scholen vaak geen budget om deze specialisten met al hun kennis in te zetten. Wij vinden dit een gemiste kans voor de kwaliteit van het onderwijs. SEN Support is daarom ook een “podium” voor leerkrachten met een Master SEN degree. De leerkracht Master SEN kan bij bijlesbureau SEN Support kinderen en jongeren begeleiden zoals het hoort en eigenlijk op alle scholen in Nederland zou moeten gebeuren.

Onze werkwijze is conform de bestaande protocollen. Handelingsgericht en resultaat gericht. Wij beseffen dat onze hulp en begeleiding voor veel gezinnen een grote investering is. Daarom proberen wij manieren te ontwikkelen zodat onze hulp en begeleiding voor meer gezinnen toegankelijk is.

Over het onderwijs is met regelmaat veel te zien en te beluisteren in de media. Het vergroten van de ouderbetrokkenheid en het wakker schudden van de overheid is voor ons belangrijk. Via verschillende media kanalen werken wij hieraan.

Om onze visie en missie goed uit te kunnen voeren proberen wij zoveel mogelijk ouders in Nederland te bereiken. Dit doen wij o.a. door steeds nieuwe bijlesbureau’s te openen. In sommige plaatsen is dit nog niet mogelijk. Wij komen dan graag aan huis of werken op school samen met jullie kind.

Bijlesbureau SEN Support locaties

Wil jij meer weten over SEN Support? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder. Omdat ieder kind uniek is! De SEN Support bijles bureau’s zijn gevestigd in: Voorburg, Barendrecht en Breda.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.