Ga jij binnenkort jouw eigen praktijk starten?

Ga jij binnenkort jouw eigen praktijk starten? Vijf jaar geleden ben ik gestart met de oprichting van mijn bedrijf SEN Support. Mijn bedrijf is mijn grootste passie in mijn leven. Uit ervaring weet ik dat er bij de oprichting van een eigen praktijk veel doorzettingsvermogen en ook verschillende praktische zaken komen komen kijken.

Eigen praktijk starten hoe doe je dat?

Met “vallen en opstaan” is het gelukt om mijn eigen praktijk te starten. Op dit moment begeleid ik samen met collega’s ongeveer 200 leerlingen in Zuid-Holland, Utrecht en Brabant. Dit geluk en succes gun ik jullie ook. Daarom heb ik de onderstaande workshop voor kindercoaches en remedial teachers ontwikkeld.

Workshop eigen praktijk starten

Voordat ik met mijn eigen praktijk van start ging wist ik niets van ondernemen. Als ondernemer moet je van verschillende markten thuis zijn. Zo ben je opeens marketeer, boekhouder en commercieel medewerker. In de begin fase van mijn ondernemerschap heb ik een aantal beginnersfoutjes gemaakt. Daarom wil ik jullie graag helpen om dezelfde blunders te voorkomen.

  • Administratieve zaken
  • Tips online marketing
  • Tips lesprogramma’s
  • Tips verzekeren
  • Tips Cliënten werven
  • Literatuur tips

Workshop eigen praktijk starten praktisch

Overweeg jij jouw eigen praktijk te starten? Geef jezelf dan op voor deze workshop met praktische informatie over de switch naar ondernemerschap. Deze workshop wordt aangeboden door Marjolijn Wijnants de oprichtster van SEN Support BV.

Marjolijn organiseert op verschillende momenten deze workshop in Voorburg, Barendrecht en Breda.
De workshop wordt aangeboden van 10:00 tot 13:00 en bedraagt 249,95 euro. Hierin zit een gezellige lunch inbegrepen. Ook is er gelegenheid om met collega’s te sparren.

Wil jij meer weten over een eigen praktijk starten?

Voor meer informatie over de dagen en tijden waarop de workshop “Je eigen praktijk starten” wordt aangeboden vul je het onderstaande contact formulier in. De SEN Specialist neemt binnen 72 uur contact op. Of bel: 085 4883685.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.