Dagbesteding autisme

Het aanbod dagbesteding autisme voor kinderen en jongeren met ASS is mogelijk op onze centraal gelegen praktijk in Voorburg. Gaat jullie kind op dit moment niet naar school? Dan draagt onze dagbesteding bij aan een gestructureerde invulling van de dag. Samen met de leerling, ouders en de leerkracht maken wij een dagprogramma op maat. Ook zijn er trainingen op maat mogelijk. Zo heeft de leerling weer succes ervaringen en een duidelijke invulling van de dag.

Dagbesteding autisme overzicht

  • De leerling komt voor de dagbesteding naar de praktijk;
  • Kinderen werken volgens een vast programma aan hun taken;
  • Gestructureerde omgeving;
  • Effectief beloningssysteem;
  • Aanpak volgens de methodiek van “Geef me de vijf” (Colette de Bruin).

Plan een adviesgesprek
Autisme coach en begeleiding

Aanpak dagbesteding autisme

Het dagprogramma voor de dagbesteding autisme wordt opgesteld in overleg met alle betrokkenen rondom de leerling. Soms is er aanvullend (didactisch) onderzoek nodig. Voor kinderen met autisme en verwante gedragsproblemen is een duidelijke vaste aanpak en werkwijze noodzakelijk. Want een gestructureerde leeromgeving afgestemd op de onderwijsbehoeften van de leerling draagt bij aan een goede leerontwikkeling van kinderen met ASS. Daarom werken de SEN Specialisten kindercoaches volgens de methodiek van “Geef me de vijf” (Colette de Bruin).

Tarieven dagbesteding

De dagbesteding autisme is mogelijk vanaf een uur per week. De dagbesteding op onze SEN Support locatie in Voorburg bedraagt voor een uur per week 63,95 euro per week. Vanaf twee uur per week is het voordeel tarief van toepassing; 59,95 euro per uur. De ingeplande uren worden maandelijks vooruit gefactureerd.

Het SEN Support team staat klaar voor kinderen met autisme

Ons team bestaat uit ervaren en deskundigen leerkrachten Master SEN en orthopedagogen. De leerontwikkeling van jullie kind is onze passie! De dagbesteding autisme is mogelijk onder schooltijd op onze locatie in Voorburg.

  • Charity SimonsCharity SimonsSEN Specialist -MSc - orthopedagoge
  • Babiche van WijkBabiche van WijkSEN Specialist -Leerkracht Master SEN
  • Marjolijn WijnantsMarjolijn WijnantsOprichtster en eigenaar SEN Support B.V.

Wil je meer weten over de dagbesteding?

Voor meer informatie over de werkwijze, aanpak en tarieven van de SEN Support dagbesteding vul je het onderstaande contact formulier in. Of bel: 085 4883685. De SEN Specialist neemt binnen 48 uur contact op met uitzondering van de weekenden en schoolvakanties.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.